SNACKPOINT JANSEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackpoint Jansen. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 20:34 Patat was goed, kroketten zijn heerlijk! Snelle levering.
11 apr 2022 om 22:08 Kwaliteit oké, het eten had wat warmer gekund. De prijs is inmiddels flink opgelopen en het blijft toch een snackbar en geen restaurant.
5 mrt 2022 om 1:30 Goed warm eten en snel bezorgt
20 feb 2022 om 11:03 Top
19 feb 2022 om 22:52 Heerlijk met me vriend ijs besteld The brizzle ijs! En wat lekker zijn ze! Heerlijke romige softijs! Van de friet&snacks kan ik nog niet oordelen maar de ijs is goedgekeurd bezorging was ook top 1 min te laat maar ach die 1 min doen we niet moeilijk
4 feb 2022 om 21:30 koud, 2x verkeerde saus.
23 jan 2022 om 0:00 Snel, goed en warm. Top
11 jan 2022 om 11:30 Het eten was goed. Alleen jammer dat de KIPKRUIDEN niet op de friet aanwezig was.
17 dec 2021 om 21:50 Koud
5 dec 2021 om 10:16 Lang geleden zulke goede patat! Gewoon top!
3 dec 2021 om 23:18 Beste cafetaria in Kampen. Altijd is alles goed warm en lekker. Vriendelijke bezorger. En ook belangrijk eten komt praktisch altijd op de afgesproken tijd.
7 okt 2021 om 9:45 Heerlijk man, kwam uit trainen en mijn meisje en ik hadden trek. Bestellen we een bittergarnituur, kaassoufle en een kipcorn. Alles warm en aan de kaas verbrande ik mijn smoelwerk. Dan weet je dat het goed is